Interior reform of a housing in the Poblenou | estudi08014


estudi08014_reformainteriorpoblenou_12_int06

Rehabilitation of an apartment placed in a building of housings of the 90s.

The transformation of the gallery in an interior space is the trigger action of the project.

A constant traffic is defined about a central piece. It sequences a of connected spaces but independents.

The room of the end of the corridor turns into a polyvalent, wide and luminous space. An expansion in the circular tour, as the room or the kitchen.

A structure of wood of pine with veladura white defines, with an unitary and systematic language, cupboards, racks and thresholds

-elements of transition and formal annotation of the different linked spaces-.

Work: Interior reform of a housing in the Poblenou
Authors: estudi08014 (Adrià Guardiet, Sandra Torres)
Location: Poblenou, Barcelona, Spain
Area: 75m2
Budget of material execution: 52.000€
Project: December, 2015 – February, 2016
Date: February, 2016 – June, 2016
Builder: 4ark
Carpenter: Josep Maria Cisa
Promoter: private
Photography: Pol Viladoms
+ estudi08014.com

veredes
veredes Administrator

Búsqueda para satisfacer el conocimiento de la actividad arquitectónica y tangentes que se generan. La idea es crear un espacio para divulgar los diversos proyectos en busca de nueva inspiración y de intercambio.

follow me

Filed under: arquitectura, obras, Inner reform, rehabilitación, vivienda colectiva

Tags: , , , , , ,